Her finner dere mannskapsplanene  og øvrig info for funksjonærer under Norgescup 3.-5.januar 2020.


Håper at så mange som mulig kan hjelpe til med rigging av stadion og arena torsdag ettermiddag/kveld fra kl 17. Det er mye som skal ordnes, og desto flere vi er, jo raskere går det :-)


Mannskapslistene er sist oppdatert 3.januar

Mannskapsliste fredag.pdf

Mannskapsliste lørdag.pdf

Mannskapsliste søndag.pdf


NSSF har fra i år innført endringer i forhold til avtrekks- og brikkekontroll og uthenting av startnummer. Dette er nå samlet i en utstyrskontroll og vil i år foregå inne på 200-meteren. Alle utøverne skal først innom brikkekontroll. Går de igjennom på den, sluses de videre til avtrekkskontroll, og hvis alt er ok der får de utdelt startnummer. Dersom det er feil/mangler på en av de to første kontrollpunktene må de ut og få fikset det som mangler før de starter runden på nytt. Se info her: http://www.skiskyting.no/filestore/Arrangrkonferanser/2019/Presentasjoner/Utstyrskontroll.pdf


Dere som skal stå ute, sørg for gode og varme klær og gjerne et sitteunderlag for å stå/sitte på. Det blir lange dager.  Det kan også bli litt kjølig inne på 200-meteren, så kle dere godt.

I innskytingspausen vil det bli servert mat til funksjonærene i skytterhuset og i garasjen. De som skal taste og skrive på standplass og i strafferunden henter også lister, tastatur etc. i garasjen før oppstart. Tidtakerbua er kun åpen for de som har sine oppgaver der, samt TD/rennledelse.

Det er viktig at de som ikke har oppgaver gjennom hele dagen, stiller seg til rådighet på øvrige oppgaver. Les programmet godt og vær oppmerksom på de tidene som står i mannskapsplanen, spesielt dere på utstyrskontroll og standplass.

Værmeldingen er ikke helt på vår side, men med en dreven og dyktig funksjonærstab er vi sikre på at vi rir dette i lang på upåklagelig vis :-)

Ber om at alle bidrar med nedrigging søndag ettermiddag.

Lykke til!!


Oppskrift sveler.pdf


Powered by: Bloc