God jul

Postet av Oppdal IL den 18. Des 2018


Styret i OIL ønsker å takke alle medlemmer, trenere, lagledere og andre tillitsvalgte for fantastisk innsats i 2018. Sammen har vi hatt mange flotte sportsopplevelser for små og store. Takket være den innsatsen hver og en av dere legger ned opplever vi at rekrutteringen til idretten er god. Sammen jobber vi kontinuerlig for å etterleve visjonen vår om flest mulig - lengst mulig.

Vi vil også rette en stor takk til våre sponsorer og samarbeidspartnere. Uten dere hadde det ikke vært mulig å holde det aktivitetsnivået vi har i Oppdal IL.

Vi ønsker dere alle ei fredelig jul og et godt nytt idrettsår!
Snøproduksjon høsten 2018- ny revidert liste, versjon 3

Postet av Oppdal IL den 18. Nov 2018

Her  finner dere snøvaktgruppene for høsten 2018. Dersom oppsatt dag ikke skulle passe, er det fint om du selv kan finne stedfortreder.

Tusen takk for at du bidrar til å gi ungene våre og andre skientusiaster supre skiforhold i Kåsen. Din innsats er viktig for oss!

Sn__vaktgrupperh__st18V3.xlsx-Sheet1.pdf
Foreldremøte for 6-åringer

Postet av Oppdal IL den 14. Aug 2018

Oppdal IL Fotball inviterer til nytt foreldremøte for 6-åringene i kommunestyresalen torsdag 23 august kl 18 !!    😃⚽️❤️😃⚽️❤️😃⚽️❤️😃⚽️❤️

Vi ønsker å ta imot ALLE barn i Oppdal som har lyst til å prøve fotball!!

I møtet vil vi informere litt om klubben vår , hvilke verdier den står for og ønsker å fremme. Å skape en trygg arena for barne våre er helt avgjørende. De viktigste målene er å skape trygghet , mestring , tilhørighet , fotballglede og anerkjennelse. ALLE er like viktige og ALLE skal bli SETT.

Vi håper at alle forstår at foreldreengasjement er avgjørende ifh til å nå disse målene. Derfor er det viktig at så mange som mulig av foreldrene er med å fyller roller rundt laget , for det er dere som skal drifte dette fremover.... Dere som ikke har anledning til å møte kan sende meg en SMS , slik at jeg får vite at deres barn har lyst til å prøve fotball. Mobnr 48096755.

Jeg ønsker dere alle hjertelig velkommen til møtet!!!🤗⚽️

Mvh Erik Botten Oppdal IL Fotball Trenerveileder
Samarbeidsavtale OIL - Prøven Bil

Postet av Oppdal IL den 10. Aug 2018


Oppdal Idrettslag og Prøven Bil Oppdal har med virkning fra 1.august 2018 inngått en samarbeidsavtale.

Samarbeidsavtalen går ut på at Oppdal IL honoreres med hhv. kr 2.500,-  per nybil og kr 1.500,- per bruktbil solgt til medlem/medlems familie. Fra og med bil nr 21 økes satsene til hhv. kr 3.000,-/2.000,- beregnet fra bil nr 1. 

I tillegg er intensjonen at Prøven Bil skal bidra til å øke antall medlemmer i OIL gjennom å promotere avtalen til sine kunder. 

Prøven Bil vil få tilgang til å markedsføre seg under større arrangement i regi av OIL
Fotball for 6-åringene

Postet av Oppdal IL den 29. Mai 2018

Oppdal IL Fotball inviterer til foreldremøte for 6-åringene i kommunestyresalen torsdag 14 Juni !! 😃⚽️❤️😃⚽️❤️😃⚽️❤️😃⚽️❤️

Vi ønsker å ta imot ALLE barn i Oppdal som har lyst til å prøve fotball!!

Vi gjør det slik :

- Kl 18 - møte for foreldre J-6 

- Kl 19.30 - møte for foreldre G-6

I møtet vil vi informere litt om klubben vår , hvilke verdier den står for og ønsker å fremme. Å skape en trygg arena for barne våre er helt avgjørende. De viktigste målene er å skape trygghet , mestring , tilhørighet , fotballglede og anerkjennelse. ALLE er like viktige og ALLE skal bli SETT.

Vi håper at alle forstår at foreldreengasjement er avgjørende ifh til å nå disse målene. Derfor er det viktig at så mange som mulig av foreldrene er med å fyller roller rundt laget , for det er dere som skal drifte dette fremover.... Dere som ikke har anledning til å møte kan sende meg en SMS , slik at jeg får vite at deres barn har lyst til å prøve fotball. Mobnr 48096755.

Jeg ønsker dere alle hjertelig velkommen til møtet!!!🤗⚽️

Mvh Erik Botten Oppdal IL Fotball TrenerveilederMvh Erik Botten, Oppdal IL Fotball, Trenerveileder

HL Skiskyting 2019

Postet av Oppdal IL den 18. Apr 2018


Norges Skiskytterforbund har i møte 19.april besluttet at Hovedlandsrennet i skiskyting 2019 arrangeres på Oppdal 14. - 17. februar.

For mer info, se http://skiskyting.oppdalil.no/...
Medlemskontingent

Postet av Oppdal IL den 6. Mar 2018

Minner om at ALLE som er med på organisert aktivitet i regi av Oppdal IL, også lagledere, trenere, styremedlemmer etc., skal betale medlemskontingent i Oppdal IL. Denne sørger for at du/barnet ditt er forsikret under aktivitet. Medlemskontingenten finner du ved å logge inn på minidrett.no. 
Årsmøte Oppdal IL

Postet av Oppdal IL den 7. Feb 2018

Årsmøte i Oppdal IL holdes tirsdag 20.mars kl 20:00 i Oppdal Rådhus.

Før selve årsmøtet vil det blir holdt fortsettende årlig møte for OIL fotball for å gjennomføre de styrevalgene som ikke ble tatt ved opprinnelig møte. Oversikt over valgkomiteens kandidater finner dere nedenfor.

Minner om at medlemskontingent for 2018 må være betalt for å ha stemmerett ved årsmøtet.

Velkommen! 


Valg OIL fotball

Saksliste

Årsmeldinger

Regnskap/Budsjett

Organisasjonsplan

Valg

Lovnorm
HL skiskyting 2019

Postet av Oppdal IL den 25. Jan 2018

Oppdal IL er arrangør av hovedlandsrennet i skiskyting i 2019. Dato for arrangementet blir annonsert av Skiskytterforbundet torsdag 19.april.

Arrangementet foregår på Oppdal Skistadion, ca to km fra sentrum.

I Oppdal sentrum finner dere et godt utvalg av butikker, spisesteder og kulturhus med kino og svømmehall


Overnattingsmuligheter:

Oppdal Turisthotell, tlf 72 40 07 00

Skifer Hotell, tlf. 73 60 50 80

Oppdal Gjestetun, tlf 905 74 020

Imi Stølen, tlf 72 42 13 70

Bjerkeløkkja, tlf 480 46 300

Granmo camping, tlf 996 42 947
Oppdal IL på 11.plass på NM-stafetten

Postet av Oppdal IL den 14. Jan 2018

Silje gjorde en veldig sterk første etappe og Oppdal vekslet først foran Gjøvik og Tromsø. Kristine, som er 2.års junior og skiskytter, fikk en tøff oppgave på andre etappe, men leverte super innsats på sin etappe og sendte Kari ut på ankeretappen. Med tredje beste etappetid kunne Kari og Oppdal gå inn til en flott 11.plass. Gratulerer med flott innsats jenter!

Les mer om stafetten her: https://opp.no/2018/01/sport/o...

Komplett resultatliste finner dere her: https://www.langrenn.com/getfi...