Oppdalsrennet og Oppdalssprinten TC1

Postet av Oppdal IL den 8. Des 2017


Helgen 9. - 10. desember blir det full aktivitet på Oppdal Skistadion. Totalt skal ca 360 løpere konkurrere i løypene i løpet av helgen. Lørdag er det Oppdalsrennet i langrenn (fristil), søndag er det Oppdalssprinten i skiskyting. Sistnevnte inngår som første renn i Trøndercupen. Rennstart kl 12:00 lørdag, kl 12:30 på søndag.

Det er godt om plass for publikum, så vi håper mange vil ta turen til stadion for å heie på en flott gjeng barn og unge fra hele Trøndelag med omegn.

For utfyllende info, klikk på lenkene under:

Oppdalsrennet

Oppdalssprinten
Julekalender 2017

Postet av Oppdal IL den 30. Nov 2017

Oppdal ILs julekalender for 2017 er nå ute for salg. I år er det OIL Freeski som står for salget og prisen er som tidligere kr 100,-. Kalenderen finner du i de fleste butikker i Oppdal sentrum. Løp og kjøp!
Intersport-stipendet

Postet av Oppdal IL den 11. Mai 2017


Nå er det igjen muligheter for å søke på Intersport-stipendet for utøvere innen langrenn og skiskyting i alderen 15-25 år.

Søknadsfrist: 21.mai

Søknadskriterier.

Politiattester

Postet av Oppdal IL den 29. Apr 2017

I henhold til vedtak i Norges idrettsforbund skal alle med et verv i norsk idrett som innebærer nær kontakt med og/eller et tillitsforhold til mindreårige og personer med utviklingshemming, fremvise politiattest. Dette fordi vi ønsker et trygt og godt miljø for våre medlemmer.

Ordningen omfatter både ansatte og frivillige, og gjelder uansett om personen får lønn for oppdraget eller ikke. Det avgjørende er i hvilken grad oppgavene vedkommende skal ha innebærer kontakt med mindreårige og personer med utviklingshemming. Trenere, instruktører og lagledere som skal ha direkte kontakt med mindreårige eller mennesker med utviklingshemming, vil alltid være omfattet av ordningen. Ordningen omfatter bare personer over 15 år.

Politiattesten er gyldig i 3 år.

Godkjent søknad fremvises ansvarlig i hver undergruppe, gjerne med kopi til Arnt Joar Jære (arnt.joar.jaere@oppdal.com) i OIL Hovedlaget

Elektronisk søknadsskjema finner du på denne lenken: https://attest.politi.no/

Papirsøknad finner du her: Søknad om politiattest - bokmål

I tillegg til søknaden må bekreftelse på formålet legges ved.

For utfyllende informasjon om søknadsprosessen, se https://www.idrettsforbundet.no/klubbguiden/politi...1 Kommentar

Dokumenter til årsmøtet 27.mars

Postet av Oppdal IL den 21. Mar 2017

Her finner dere dokumentene til årsmøtet. Dere må selv skrive ut vedleggene. Papirkopier vil ikke bli tilgjengelig på møtet.

Vel møtt!

Årsmøte 2016 - saksliste.pdf

Årsmeldinger 2016.pdf

Sak 5 - Regnskap og budsjett undergrupper.pdf

Regnskap OIL 2016.pdf

Lovnorm OIL 2017.pdf

Valgkomiteens innstilling.pdf
Testrenn 31.januar

Postet av Oppdal IL den 31. Jan 2017

Utrolig flott kveld i Kåsen! Knitrende snø, kalde, røde kinn og hele 27 løpere til start på kveldens uhøytidelige testrenn!

Resultatene finner dere her
Årets første poengrenn

Postet av Oppdal IL den 19. Jan 2017

Torsdag kveld kunne endelig skiglade barn få gå årets første poengrenn! Mildt og godt vær gjorde nok sitt til at det ble rekorddeltakelse på kveldens renn, med 123 unger i alderen 2 - 16 år på startstreken, i tillegg til 3 seniorer. Kjempeinnsats av samtlige og i målområdet var det saft, smil og glede.

Link til komplett resultatliste finner dere her.
KM-helg i Knyken

Postet av Oppdal IL den 15. Jan 2017

Da er ei kjempefin KM-helgen i Knyken over. Lørdag stilte Oppdal med 22 løpere på startstreken på normaldistansen, deriblant flere nybegynner som stilte i sitt første utabygdes renn. Søndag stod sprint på programmet og OIL var representert med 19 løpere. Det ble utrolig mange gode prestasjoner både på standplass og i løypene denne helgen og Oppdal IL forsynte seg godt av medaljebordet.

Vel gjennomført og gratulerer til alle sammen!

Resultatliste KM normal lørdag

Resultatliste KM sprint søndag
KM helg i Knyken - innskyting

Postet av Oppdal IL den 13. Jan 2017

Oppdal IL stiller i helgen med en kjempetropp når KM normal og KM sprint/Nyttårssprinten går av stabelen i Knyken. Hele 22 løpere fra nybegynner 10 år og yngre og opp til K17 stiller til start. Kjempegøy!

Startlister, løypeinfo etc finner dere her: http://orkdal-il.no/ski/skiskyting/show/km-normald...

For at alle skal få nok tid til innskyting er det satt opp tider for hver enkelt løper. Sørg for å møte til innskyting i god tid.

Innskyting lørdag

Innskyting søndag

Lykke til!
Oppdal IL i Tour de Ski!

Postet av Oppdal IL den 5. Jan 2017

Tour de Ski. 3 etappe. 10 km skiathlon kvinner. Silje Øyre Slind under sitt løp. (Foto: Terje Pedersen / NTB scanpix)Også i år kan vi være stolte over at Oppdal er representert på startstreken under Tour de Ski. I år er det Silje Øyre Slind som debuterer i den tøffe touren. Etter fire renn ligger Silje på en sterk 13.plass og er fjerde beste norske kvinne. Vi følger spent med og ønsker Silje lykke til!

(foto: Terje Pedersen / NTB Scanpix)